The Future of Offshore Wind in Iceland

Breska sendiráðið, Bresk-íslenska viðskiptaráðið og Hecate Independent Power bjóða þér á ráðstefnu um framtíð vindorku á hafi úti við Ísland sem haldin verður 18. nóvember nk. kl. 13:00 í Kaldalóni í Hörpu. Ráðstefnan verður einnig send út í gegnum Teams. 

Ráðstefnan fer fram á ensku. 

The British Embassy, the British-Icelandic Chamber of Commerce and Hecate Independent Power invite you to a conference on the future of offshore wind in Iceland, which will be held on 18 November at 13:00 in Kaldalón in Harpa. The conference will also be broadcast through Teams.

The conference will be held in English.

Skráning fer fram á www.karienergy.is. Please register here www.karienergy.is.

British-Icelandic

Chamber of Commerce

Hús atvinnulífsins

Borgartúni 35, 5. hæð

105 Reykjavík

Contact

mottaka@vi.is

Managing director:

Sigrún Lilja Guðbjartsdóttir

+354 510 7100