Nyheder fra handeslkonsulenten

Islandsk innovation på Nordatlantens Brygge I onsdags holdt ambassaden i samarbejde med Nordatlantens Brygges Erhvervsklub og Promote Island et formiddagsmøde fra med fokus på hvordan innovation, forskning og samarbejde kan føre til helt nye måder at udnytte restprodukter fra fiskeriet.

Vilhjalmur Jens Arnason fra The Iceland Ocean Cluster og Andri Marteinsson fra Promote Iceland, holdte oplæg om hvordan Islændinge har haft succes med at udnytte biprodukter fra havet og om hvordan en række innovationsvirksomheder er kommet på banen ifølge af denne bølge.

Syv virksomheder fra Island der alle har tilfælles at producere helseprodukter udefra restprodukter fra havet mødte op for at præsentere sine virksomheder. var KeyNatura, Arctic Star, Dropi, HKM Seafood Products, Primex, Margildi og Saga Medica.

Dansk-islandsk

handelskammer

Hús atvinnulífsins

Borgartúni 35, 5. hæð

105 Reykjavík

Kontakt

mottaka@vi.is

General sekretær:

Sigrún Lilja Guðbjartsdóttir

+354 510 7100